Stylefruits blogger kwartet + winactie

Stylefruits blogger kwartet + winactie

Een hele tijd geleden kreeg ik een mail binnen van Stylefruits, op dat moment waren ze nog bezig met het ontwerpen van een kwartetspel voor bloggers. In dit mailtje werd mij gevraagd of het mij ook leuk leek dat er een kaart werd gemaakt van mijn blog, je kan vast wel raden wat hierop mijn antwoord was. Deze week kreeg ik het spel eindelijk binnen. Ik voel me erg vereerd en wil Stylefruits dan ook heel erg bedanken hiervoor! Zoals jullie zien valt My Super Sweet Life in de categorie `jurkjes`, daarnaast heb je nog 7 andere categorieën. Ik heb dit kwartetspel gisteren even gespeeld met Remco maar ik vind dit bijna zonde om te gebruiken, dit is zeker iets wat ik wil bewaren voor `later`.
kaart
Jij kunt ook kans maken op dit kwartetspel, hiervoor hoef je alleen je email adres achter te laten en de volgende zin af te maken:

Ik wil dit kwartetspel winnen omdat…

Heb je geen geduld en wil je het liefste nu al beginnen met kwartetten? Dat kan! Dit kwartetspel kan je downloaden via deze link.

Advertenties

18 gedachtes over “Stylefruits blogger kwartet + winactie

 1. Superleuk! Ik keek naar de download en het lijkt me nogal een moeilijk kwartetspel, want er staat niet welke 4 blogs er in een categorie zitten, dus dan moet je precies weten welke blogs er meedoen haha.

 2. Wat gaaf, jij zelf in een kwartet spelletje. Ik wil die kwartetspel winnen omdat ik dan wat te doen heb hier op vakantie (want kan soms wel verveeld zijn). En het is gaaf om andere (beauty)bloggers voorbij zien te komen.

 3. Super gaaf! Ik zou ‘m graag willen winnen voor mn vriendin!
  Die is dol op gezelschapspellen (ja echt serieus, een soort obsessie hihihi) en ze leest graag blogs! Dus de perfecte combie 😀
  xx Jolijn.

 4. Wat leuk !
  Lijkt me super leuk om dit kwartet spel te spelen.(Veel leuker dan vogel-kwartet haha)
  Dus ik doe graag mee om kans te maken (:

  “Ik wil dit kwartetspel winnen omdat… het weer is wat anders is dan alle standaard kwartet spellen over vogels en planten, getsie. Maar deze lijkt me gewoon heel leuk om met vriendinnen te spelen omdat het over het gene gaat wat we allemaal leuk vinden, blogs ! “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s